Bilo je pred nekaj leti, ko sva se s fantom odpravila spat.
Vsa okna so bila zaprta, zaroletana, bilo je popolnoma temno. Ker nisem mogla zatisniti oči, sem pač pogledovala okrog, nakar zagledam kako je v bližini okna lebdela zelo svetla krogla s prmerom pribl 20cm. V bistvu je žarela z belo svetlobo, vendar ni popolnoma nič osvetljevala! Kot da jo tam ne bi bilo. Bila je neslišna.
Sem iz okolice Škofje Loke in naša hiša ni v večjem naselju.
Zanima me če se je kdaj kdo že srečal s čim podobnim?
Leteča kroglja v sobi
Started by Paris10, Dec 01 2010 03:33 PM
5 replies to this topic
Objavljeno 01 December 2010 - 04:36 PM
Pozdravljena paris10 naletela si na pravi naslov, po tvojem opisu sodeč ta tema sodi pod kategorijo NLP.
V tvojem opisu manjka le en ključen podatek datum in ura tudi jaz sem iz Škofje Loke bolje rečeno iz Trate si morda tudi ti iz bljižnje okolice? Po videnju sklepam, no morda se motim. Toda jaz sem med sprehodom po polju med Suho in Lipico pzno v noči zagledal isto stvar. Več si lahko prebereš v temi NLP v Sloveniji v kategoriji neznani leteči predmeti tam je moj članek.
V tvojem opisu manjka le en ključen podatek datum in ura tudi jaz sem iz Škofje Loke bolje rečeno iz Trate si morda tudi ti iz bljižnje okolice? Po videnju sklepam, no morda se motim. Toda jaz sem med sprehodom po polju med Suho in Lipico pzno v noči zagledal isto stvar. Več si lahko prebereš v temi NLP v Sloveniji v kategoriji neznani leteči predmeti tam je moj članek.
Objavljeno 01 December 2010 - 05:09 PM
top sicret, je 01 December 2010 - 04:36 PM, rekel:
Pozdravljena paris10 naletela si na pravi naslov, po tvojem opisu sodeč ta tema sodi pod kategorijo NLP.
Nisem sigurna kam paše tale moja tema, ker se je stvar pojavila v moji sobi. Nikoli še nisem slišala za kaj takega, zato sem kar pod to kategorijo vpisala.
Mislim, da tisto kar si videl ti, ni enako temu kar sem videla jaz. Moja krogla ni "gorela" ampak samo sevala.
Jezi me, ker sem bolj slabo videla detajle (sem namreč bila brez očal, ki jih normalno nosim ). Ampak to kar sem vidla, lahko 100% rečem da ni bilo from this world. Al kako bi se temu reklo :S.
Od tega je sedaj preteklo že ,uf... nekako 4 leta pomojem.
Pozdrav iz Poljan; )
Objavljeno 28 August 2011 - 09:46 PM
Lahko da je šlo za orb in ne NLP. Orbi so svetli krogi ki se včasih pojavijo v zraku. O njih je več teorij, nekateri pravijo da gre za duše umrlih, nekateri pa da je to redek svetlobni, naravni pojav. Ljudje jih pogosto najdejo na fotografijah, vendar gre takrat ponavadi le za prašne delce. Pomoje si videla orb.
Objavljeno 09 February 2012 - 08:35 PM
Paris10, je 01 December 2010 - 03:33 PM, rekel:
Bilo je pred nekaj leti, ko sva se s fantom odpravila spat.
Vsa okna so bila zaprta, zaroletana, bilo je popolnoma temno. Ker nisem mogla zatisniti oči, sem pač pogledovala okrog, nakar zagledam kako je v bližini okna lebdela zelo svetla krogla s prmerom pribl 20cm. V bistvu je žarela z belo svetlobo, vendar ni popolnoma nič osvetljevala! Kot da jo tam ne bi bilo. Bila je neslišna.
Sem iz okolice škofje Loke in naša hiša ni v večjem naselju.
Sem iz okolice škofje Loke in naša hiša ni v večjem naselju.
tole je zanimivo! tudi jas sem pred leti vidla nekaj podobnega in to točno v trenutku ko je moj dedek umrl v sobo je prišla bela krogla in pred mano izginla je pa bla podobna temu kar si opisala le da se je to zgodilo ko sem imela prižgano luč in je bla z mano tut moja mami ampak je bla obrnjena stran jas sem pa sedela na fotelju in dojila hčerko..
Odgovori
0 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0