Skoči na vsebino

pač naše resnične zgodbe :D

13 replies to this topic

#1 Alina

Alina
  • Člani
  • 7 Objav:
  • Interests:ful me zanima klicanje duhov pa use kar je povezano z nadnaravnim pa to .. :D:D

Objavljeno 29 September 2010 - 04:34 PM

ok em.. nova sm tu ja  sem klicala duhove že.. Mela sm abecedo v poukrogu pa pol na sredini polkroga listka z da in ne. na sredino sm dala iglo pa sm mogla z njo it okol vseh listkov. pol sm jo mogla v obratni smeri k sm jo sukala prej it zdaj 3x. pol je blo use tiho mirno v dnevni sobi pa temno. ( klicali sma z frendico ) pol pa sma izrekali besede: what comes around, this comes around 3x. pa sm primla iglo ( držala sm jo na konici ) pol pa se je počas čez kakih 5 minut začela premikat. res da je trajalo dolgo, sam poterpežljiu se splača bit... pa sma uprašali če je biu duh srečn u lajfu, pa se je igla trest začela pa je bla že na pou poti k odgovoru da, pol se je pa u sunku premaknala v ne in tm pol ostala tk ful dougo. ful ful ful ful ful dougo x).
ko bi že moglo sledit naslednje uprašanje je prijatlco zagrabla panika pa sma leteli v zgornje nadstropje k je računalnik biu pržgan... pa je mela souzne oči js pa sm bla tut cela panična.. pa ful me to zanima pa meditacija pa klicanje duhov al pa to da duh govori skos določeno osebo.. ( to bi bla js xD ) če ma kdo kak nasvet al pa kaj kak se to dela mi naj prosim odgovori ko me res to zanima že ful let pa bir ada poskusla kaj novega. pa moja mama pa ata sta mela v sobi učas še duha menda. povem sm tk : mela sta knjige lpo zložene pa so štiri vn padle brez da bi jih kdo premiku, slike so popadale iz sten, use se jima je navzdol obeslo.. križ al neki.. pa pol sta mela še enx netopirja v sobi. kr dalj časa. v tisti sobi mam js zdj sobo. pa mam vedno tak občutek po tistem klicanju duhou kt da je nekdo zravn mene... sm to povedala sošolki v šoli pa se je začela smejat -.-'' tk da ja.. pa npr: moja frendica misli da je obsedena z demonom k ma iste znake kot nekateri ko so res bli obsedeni z demonom.. >.< use isto sliši kot da bi jo nekdo slišal čist je not padla u to zadevo. uglaunem.. fora je u tem da sma pol mogle it u cerkev ( >.< ) pa je bla tm neka GROZNA bica uglaunem res total scary! pa je se usedla zadi za nama. pa je frendica začela molit pa je govorla še pol: prosim demon pojdi vn iz mene ker me je strah pa nočem te tule v al pa ob sbi pa rajš idi u enga drugega. ( EM JAAA.. LOL ) smejali sma se pol pa je una bicika začela tk uno ful hitro dihat pa neki naju je tk z debelimi okami gledala ;O ? pa sma sam bn leteli.
zadnje čase se nama odkar sma duhove klicali to ful dogaja. js mam zapestnico satana. pa skos videvam take znake. skos slišim neke smehe ko jih ni pa ona tut. še posibi slišima majhno deklico ko poje uno grozljivo pesm ko je ponavadi pri grozljivkah  
ma kdo kaj pojma kaj bi se lahko dogajalo?

danc je : 29.9.2010
šla sm u gozd, pa sm čutla da me neki skos na neko stran vleče.. nism glih vedla ka bi blo, sam neka sila pač. s sabo sm na srečo mela fotoaparat. pa sm mal poslikala gošo. nevem  zaka, samo pač ja tko sm že omenla, neki je blo tam pa nism vedla kaj. ful zanimive stvari so se tut dogajale, pa glede na to da sm bla čist sama, v tišini sm tut sališala marsikaj. čeprau sm si prizadevala da je pač to od vetla pa živali tam u goši pa tk dalje.. pol sm pa prišla do atana u službo pa sm mu mal slike pokazaa. pa ni blo dougo, ko sma obadva opazla neki fris.  pač na sliki. pa je biu uno res grozn . pa slika je bla povečana.. jo bom prilepla zravno. pa pol še povedla v kerem kotu je tisti fris.
mn se je pa itak skos zdelo da je neki co mne in torej je res blo.
evo tu je zdj tta scary slikca:Pripeta datoteka  PICT0025.JPG   191.78K   86 Število prenosov

#2 gapoo12344

gapoo12344
  • Člani
  • 13 Objav:

Objavljeno 12 June 2011 - 08:01 AM

OMG  :( upam da si še prisotna tukej  :unsure: a vidiš med tistima dvema deblima k sta ful skup fris tazga kok bi ti rek popačenga čoveka?
drugač glede klicanja se bi mogle drugič mal pozanimat da je to lahka tud smrtno nevarno..... če te še kr to spremla te bo to spremljal celo življenje... kontaktirej člana: cameron al pa pejt v župnjišče pa župniku povej vso zgodbo... on bo izgnau spirta iz hiše in tebe. Aja Nevarno je ker s tem vznemirjaš duše umrlih! kot se že moli rožni venec: naj počivajo v miru.Amen.

#3 top sicret

top sicret
  • Člani
  • 143 Objav:

Objavljeno 12 June 2011 - 05:38 PM

Jaz bi se kar strinjal z gapoo12344 Če prav nimam pojma o duhovih pa vendarle tudi jaz vidim na sredi fotografije sredi debel 2 dreves nek obraz oz celo doprstno postavo. Prenesel sem slikco na komp jo povečal odvzel malo barve in svetlobe postavo prerisal na papir  in dobil obraz nekoga, ki se je prestrašil, ko si fotografirala zdej ne da bi modroval ampak so dve možnosti: 1.) lahko da imaš skritega opazovalca in 2.) glede na to da ste klicale duha je možno da te ta opazuje. Spodaj je slikca, ki sem jo narisal tako kot sem videl postavo

Pripeta datoteka(e)

#4 -Rok-

-Rok-
  • Člani
  • 8 Objav:

Objavljeno 03 August 2011 - 01:25 PM

Uf kako vama je to ratal.Mislim nocem se jas tega probat ampak me samo nekaj zanima oz. rabim nekaksno "pomoc".Pac tu imate 2 vprasanja.In prosim odgovorite cim prej.

-A obcutek da te nekdo v hisi,stanovanju nekdo opazuje normalen?
-Kako se iznebiti straha pred duhovi?

Lp.Rok

#5 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 03 August 2011 - 05:50 PM

Preberi objavo-Rok-, je 03 August 2011 - 01:25 PM, rekel:

Uf kako vama je to ratal.Mislim nocem se jas tega probat ampak me samo nekaj zanima oz. rabim nekaksno "pomoc".Pac tu imate 2 vprasanja.In prosim odgovorite cim prej.

-A obcutek da te nekdo v hisi,stanovanju nekdo opazuje normalen?
-Kako se iznebiti straha pred duhovi?

Lp.Rok

Ni normalno če to čutiš !
Pogovori se z njim/njo.

NE SAM !!!

#6 -Rok-

-Rok-
  • Člani
  • 8 Objav:

Objavljeno 04 August 2011 - 11:25 AM

Preberi objavoDario, je 03 August 2011 - 05:50 PM, rekel:

Ni normalno če to čutiš !
Pogovori se z njim/njo.

NE SAM !!!
Kako? (kar tako?)

#7 -Rok-

-Rok-
  • Člani
  • 8 Objav:

Objavljeno 04 August 2011 - 11:34 AM

Se 2 vprasanji imam.

-A ti lahko "škodi" branje besedil o demonih in podobno (na internetu naprimer)?
-A obstajajo vampirji?

verjetno ste ze vsi slisali za Bloody Mary?

Lp.Rok

#8 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 30 August 2011 - 02:08 PM

-Pomoje ne more škodit... No mogoče v tej meri da te je pol lah strah.

-Pr tem če obstajajo al ne, ne moreš nikol dobit tapravga odgovora kr je to odvisno od tega, kar posameznik vrjame. Vrjetn je velik dokazov o tem da obstajajo, tut velik da ne obstajajo... Ubistvu č v neki vrjamš  je to zate resnično in lahko to tut vidš. In č si neki tok želiš in razmišljaš o tem se lahko tvoje misli tut realizirajo in pride do takih zvokov ipd. - temu se reče magija uma.
Mislm kr če npr. duhove kliče nekdo ki ne vrjame v njih se ne bo nč zgodil č pa jih kliče nekdo k vsej približno vrjame je pa več možnosti zato da se zgodi.. Mislm č veš kaj hočm rečt...

-Z Bloody Mary mam pa jz eno ful scary izkušnjo no sej sm jo napisala pod temo ''Blody Mary''

#9 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 01 September 2011 - 05:38 AM

Preberi objavo-Rok-, je 04 August 2011 - 11:25 AM, rekel:

Kako? (kar tako?)

OUIJA

#10 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 01 September 2011 - 07:47 PM

Preberi objavoDario, je 01 September 2011 - 05:38 AM, rekel:

OUIJA

A je nujno z Ouija al lahko tudi s krogom in abecedo + kozarcem al pa nihalom?
Kr vem da moja mama je bla uspešna pr komunikaciji z duhovi ko je uporabla kozarc in abecedo v krogu. Ampak men to nikol ne uspe. Poskusla sm že stokrat na ta način na različnih krajih in to, clo na pokopališču. Ampak ne deluje. A če bi mela Ouija tablo mislite da bi bila kaj bolj uspešna? Al bi blo isto? Pa ne razumem zakaj toliko ljudem uspe komunicirati z onostranstvom, meni pa ne! Drugače sem za take stvari zelo dovzetna, čutim energije, včasih imam celo preroške sanje. Ampak komunicirati z duhovi mi še nikol ni uspelo. Sem morda prekleta ali kaj??

#11 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 01 September 2011 - 09:51 PM

Seveda se da tudi na druge načine, sveče in črna ogledala...Da se tudi na ta način ki si ga napisala. Veliko je načinov samo so določeni lahko zelo oz. bolj nevarni kot drugi.

#12 cameron

cameron
  • Člani
  • 22 Objav:

Objavljeno 02 September 2011 - 09:43 AM

Preberi objavoMorticia, je 01 September 2011 - 07:47 PM, rekel:

A je nujno z Ouija al lahko tudi s krogom in abecedo + kozarcem al pa nihalom?
Kr vem da moja mama je bla uspešna pr komunikaciji z duhovi ko je uporabla kozarc in abecedo v krogu. Ampak men to nikol ne uspe. Poskusla sm že stokrat na ta način na različnih krajih in to, clo na pokopališču. Ampak ne deluje. A če bi mela Ouija tablo mislite da bi bila kaj bolj uspešna? Al bi blo isto? Pa ne razumem zakaj toliko ljudem uspe komunicirati z onostranstvom, meni pa ne! Drugače sem za take stvari zelo dovzetna, čutim energije, včasih imam celo preroške sanje. Ampak komunicirati z duhovi mi še nikol ni uspelo. Sem morda prekleta ali kaj??

Kaj ti je prelepo, da si z klicanjem neznanih entitet hočeš poslabšati kvaliteto življenja ?
Najmanj škodljiva je uporaba nihala, kar pa ni tudi pogoj za točne napovedi.
Mladostniška radovednost, brez znanja in izkušenj, lahko privede do trajnih posledic. Ko bo prišel tvoj čas, boš prišla do vsega, kar iščeš. Če boš potrpežljiva, tudi ne bo posledic, pač pa zanimiva avantura z nevidnim svetom. Še prej pa je potrebno vsaj malo življenjsko dozoreti.

Sporočilo uredil(-a) cameron dne 02 September 2011 - 09:44 AM

#13 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 04 September 2011 - 02:35 PM

Aha. No hvala obema za odgovore. Saj sem hotla klicati samo dobre duhove. Ampak bom vseeno previdna. :)

#14 Morticia

Morticia
  • Člani
  • 60 Objav:

Objavljeno 17 September 2011 - 06:45 PM

Ok motila sm se. Pred parimi dnevi mi je uspelo navezati stik z onostranstvom. Ampak ne zato ker bi hotela dogodivščino itd. ampak zato ker je bila moja prijateljica že dolgo prepričana da v njeni hiši straši duh njenega dedka ki se je obesil. Ona, jaz in še ena prijateljica smo se odločile, da se poskusimo pogovorit z njim, izvedet kaj ga še vedno zadržuje tukaj in ga prosit, naj odide. Šle smo k njej. Takoj ko sem stopila v hišo sem začutila da se tam nekaj zadržuje. V njeni sobi smo spustile žaluzije ker je bilo zelo svetlo, naredile čisto temo in prižgale belo svečo. Na 4 bele papirje, ki smo jih zlepile skupaj in na njih napisale abecedo in številke v krogu, znotraj kroga pa DA, NE in NASVIDENJE, smo položile narobe obrnjen kozarec, nanj pa konice prstov. Najprej smo si predstavljale, da nas obdaja bel krog svetlobe, prek katerega ne more nobeno zlo in to sem tudi naglas povedala. Vprašala sem, ali je v prostoru duh, ki si želi komunicirati z nami. Po parih trenutkih se je kozarec premaknil na DA. Vprašala sem, ali nam lahko zaupa svoje ime. Začel se je premikati proti NE, vendar se je ustavil. Ker odgovora nismo dobile, sem vprašala, če je dedek prijateljice. Kozarec je šel na DA. Nato sem vprašala, kaj ga še zadržuje tu. Ni bilo odgovora. Koliko si star? Pomaknil se je najprej na 5, nato 3. Nato je zazvonil telefon tej, katerega dedka smo klicale. Pred seanso sem jima rekla naj ugasneta telefone ampak ona ga je dala samo na tihi način in je vibriral. pozabila sem ji pa reči da kroga ne smemo prekiniti ker sem mislila da ne bo treba. Prekinila je krog in skenslala klic. Poskusile smo še enkrat ampak tokrat ni bilo uspeha. Kozarec se je nekaj časa samo nepovezano premikal po praznem papirju. Spet ji je zazvonil telefon! Vedele smo, da od te seanse ne bomo dobile nič več. Ampak vseeno smo poskusile naprej. Kmalu pa je v sobo vdrla njena mama. Ona je tudi klicala. Mislile smo, da je cel dan ne bo. Ko nas je videla je znorela.
Čisto smo zasrale, vedele smo. Napačno smo zakljičile, vse nas je skrbelo, da bo duh postal jezen itd., kot se zgodi v večini primerov (vsaj tako smo brale). Ampak od takat naprej je bil v hiši popolnoma mir. Nič več niso loputala vrata, nič več ugašanja in prižiganja luči, nič več hoje in čudnih zvokov, ki so se pojavljali prej. Mogoče je duh slišal ko smo se pred seanso pogovarjale, da ga bomo prosile, da odide čeprav tega nato nismo (mogle) storiti.
Čudno pa je, da duh ni želel odgovoriti na vprašanje, ki ga je postavila prijateljica in sicer ''Ali si res moj dedek?''(Od vznemirjenosti si ni mogla spomniti nobenega boljšega vprašanja).
Če se bodo pojavili znaki, da je duh spet tam bomo sklicale še eno seanso (le da se bomo tokrat prepričale da njene mame ne bo) in ga prosile naj odide.

53 ni bila dedkova resnična starost pri smrti. Ta je bila 73 ali 57 (pozabila sem :wacko:), vem samo da je bil zelo bolan, imel je raka in še 100 drugih stvari, ko pa je bil star 53 je bilo njegovo življenje še precej lepše. Možno je da je zato da bi mu bilo lažje pozabil in mislil, da je star še vedno 53 let, zato je bil čisto zmeden in je taval po tisti hiši, ni vedel da je mrtev itd. Mogoče je s to seanso spoznal da je duh..? Ali pa duh, ki smo ga klicale sploh ni bil on ampak kakšen duh ki se je pretvarjal, da je on?

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0