ko bi že moglo sledit naslednje uprašanje je prijatlco zagrabla panika pa sma leteli v zgornje nadstropje k je računalnik biu pržgan... pa je mela souzne oči js pa sm bla tut cela panična.. pa ful me to zanima pa meditacija pa klicanje duhov al pa to da duh govori skos določeno osebo.. ( to bi bla js xD ) če ma kdo kak nasvet al pa kaj kak se to dela mi naj prosim odgovori ko me res to zanima že ful let pa bir ada poskusla kaj novega. pa moja mama pa ata sta mela v sobi učas še duha menda. povem sm tk : mela sta knjige lpo zložene pa so štiri vn padle brez da bi jih kdo premiku, slike so popadale iz sten, use se jima je navzdol obeslo.. križ al neki.. pa pol sta mela še enx netopirja v sobi. kr dalj časa. v tisti sobi mam js zdj sobo. pa mam vedno tak občutek po tistem klicanju duhou kt da je nekdo zravn mene... sm to povedala sošolki v šoli pa se je začela smejat -.-'' tk da ja.. pa npr: moja frendica misli da je obsedena z demonom k ma iste znake kot nekateri ko so res bli obsedeni z demonom.. >.< use isto sliši kot da bi jo nekdo slišal čist je not padla u to zadevo. uglaunem.. fora je u tem da sma pol mogle it u cerkev ( >.< ) pa je bla tm neka GROZNA bica uglaunem res total scary! pa je se usedla zadi za nama. pa je frendica začela molit pa je govorla še pol: prosim demon pojdi vn iz mene ker me je strah pa nočem te tule v al pa ob sbi pa rajš idi u enga drugega. ( EM JAAA.. LOL ) smejali sma se pol pa je una bicika začela tk uno ful hitro dihat pa neki naju je tk z debelimi okami gledala ;O ? pa sma sam bn leteli.
zadnje čase se nama odkar sma duhove klicali to ful dogaja. js mam zapestnico satana. pa skos videvam take znake. skos slišim neke smehe ko jih ni pa ona tut. še posibi slišima majhno deklico ko poje uno grozljivo pesm ko je ponavadi pri grozljivkah
ma kdo kaj pojma kaj bi se lahko dogajalo?
danc je : 29.9.2010
šla sm u gozd, pa sm čutla da me neki skos na neko stran vleče.. nism glih vedla ka bi blo, sam neka sila pač. s sabo sm na srečo mela fotoaparat. pa sm mal poslikala gošo. nevem zaka, samo pač ja tko sm že omenla, neki je blo tam pa nism vedla kaj. ful zanimive stvari so se tut dogajale, pa glede na to da sm bla čist sama, v tišini sm tut sališala marsikaj. čeprau sm si prizadevala da je pač to od vetla pa živali tam u goši pa tk dalje.. pol sm pa prišla do atana u službo pa sm mu mal slike pokazaa. pa ni blo dougo, ko sma obadva opazla neki fris. pač na sliki. pa je biu uno res grozn . pa slika je bla povečana.. jo bom prilepla zravno. pa pol še povedla v kerem kotu je tisti fris.
mn se je pa itak skos zdelo da je neki co mne in torej je res blo.
evo tu je zdj tta scary slikca:
PICT0025.JPG 191.78K
86 Število prenosov