Skoči na vsebino

Duhovit weekend

2 replies to this topic

#1 primorska

• Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 07 September 2010 - 03:54 PM

Pozdravljeni vsi forumasi...
ze na zacetku se vam opravicujem za napake v moji slovenscini ampak sem iz tujine in se se moram veliko nauciti. Zivim pa 3 leta v Sloveniji in trudim se cim bolj se nauciti vas jezik ..
Po vec urnem brskanju po spletu o duhovih sem se odlocila da prav na ta forum moram napisati svoje dozivetje cez weekend.
Ze dve leti zivim so svojim fantom, ki je Slovenc in isto kot lansko leto smo se tudi letos odpravili s druzbo z nase vasi v hribe. Eni nasi prijatelji imajo weekend (rodna hisa očeta enega od njih)in se prvi teden v septembri odpravimo na piknik , sej veste malo miru nikoli neskodi, se odklopimo in vsaj ob takih priliki se zberemo vsi skupaj. Eni grejo s kolesi, eni pa s auti. Letos smo se se bolj veselili ker smo zrihtali tudi televizijo in Zavecovo borbo napeto gledali in navijali vsi skupaj za njega.. in prav po tem se je vse skupaj zacelo. Jast in moj dragi smo kot lansko leto meli "prezidenski apartma" v hisi .. ( edina soba ki ma veliko francozsko posteljo in je v pritlicju) , ostali so bili na nadstropju po jogijih in napihalnikih. zraven nase sobe je se ena majhna soba s posteljo kje spala prijateljica sama. Jst sem se ob 2.00 odpravila spat ker sem mela drugi dan namen iti v cerkev k masi. Vsi so se zabavali, plesali naprej. Moj dragi okoli pol treh me je prisel pogledat, si je ulegu zraven mene in normalno kako pri drugih zaljubljencih smo se zaceli mazit..priblizno po 10 minutah nam je nekdo triktar za sabo potrkal po vratih. Nismo niti pomisleli da bi bil kdo drug razen nasih prijateljev. Sem mu rekla da bi sel nazaj v druzbo, sej bo za vse casa dosti. Jast sem seveda zaspala in zobudil me je ob pol petih zjutraj , prisel spat, vsi so sli gor spat in zraven v sobi je bila prijateljica.. zaspali smo. ob sestih zjutraj me je zbudil s poljubom in seveda smo se zaceli mazit spet. Trkanje se je pomovilo isto po priblizno 10 minutah. Takrat smo se malo zacudili, da zakaj nam nedajo miru. Ob osmih smo ustali z postelje in takoj ko smo prisli ven v kuhinju in zagledali enega z prijatlov kako pomival se ga moj fant prasal da zakaj nam je zjutri trkal na vrata in nam ni dal miru. seveda v hecnem stilu je bilo. on nas samo debelo pogledat in je rekel da ni bil on. mah smo si rekli da sigurno se nebo priznal,.. popoldan po juzni smo se vsi razen enega kateri ostal doma ker si je hotel odpocit pred odhodom (je sel s kolesom) odpravili malo v hribe pogledat, slapove, tolmuncki in pokopalicsa z 1.svet.vojne. po obledu teh lepot smo se ze vracali in en parcek se je odlocil da pocasi se oni odpravijo proti domu. mi dva smo se spogledali in sli tudi domov, ces da bomo "skoro" sami v hiski. tako da smo sli, ostali so se sli naprej v hribe. Prijatelji so spakirali in sli, kolega pa veselo spi v nadstropju (smo si misleli). Mi dva smo hisko zaklenili in sli v naso sobico, sej veste malo vragolij je med mladimi normalna stvar :(. Smo bli v fazi neznih igric in kar naenkrat glasno zarapotalo in spet triktrat trkanje na vratih. Oba smo si usedli na posteljo se spogledali in jst sem samo "naprej" rekla.. noben ni odprel vrat. pol fant viskocil, odpr vrata in nikoder nobenga ni bilo. za sel hitrimi kroki gor po stopnicah pogledat prijatla gor , ker je bil siguren da cel cas se s nami on hecal. po minutah se vrnil ves ustrasen, ces da gor ni nobenga in vhodna vrata so bili zaklenjeni. smo sli ven pogledli in njegovo kolo ni bilo nikoder, cel cas smo bili sami v hisi. Vsa okna so bili zaprti, tako da niti prepiha ni bilo. Moj fant ni ustrasen tip cloveka ampak zdej se je zelo ustrasil in po mojem ga je full skrbi in ocitno je da duhovi al nekaj podobnega obstaja. Nismo si upali v hiso in smo pocakali prijatelje in se oprasali ce je kdo umrl v bajti. kolegica ni vedla (njenega fanta ni bilo zraven in od njega tate je to rodna hisa) tako da nam ni mogla odgovorit. Vse skupaj smo se enktrat pregledali hisko in nasli dve fotografije. Na njej je druzba ljudi, ocitno je da so vsi lovci , stojijo na sliki in eden cepi na sliki in objima nekoga , nevidi se nic da kto je to, samo svetla lisa je na sliki. a mislite da je mogoce duh osebe ta kdo nas je strasil? prosim napisite kaj si o tem mislite vi.. sem malo zaskrbljena in moj fant hoce ponovit in hoce da gremo samo mi dva gor na en weekend .

#2 primorska

• Člani
  • 3 Objav:

Objavljeno 08 September 2010 - 09:27 AM

Prosim ce mi kdo napise svoje mislenje o tem ..in ce kdo ima podobne izkusnje naj mi napise.. ker me malo skrbi. tudi doma se bojim hodit sama v temi. najlepsa hvala

#3 Ghost Hunter

• Člani
  • 16 Objav:

Objavljeno 24 January 2011 - 11:27 PM

Preberi objavoprimorska, je 08 September 2010 - 09:27 AM, rekel:

Prosim ce mi kdo napise svoje mislenje o tem ..in ce kdo ima podobne izkusnje naj mi napise.. ker me malo skrbi. tudi doma se bojim hodit sama v temi. najlepsa hvala
Hja kaj naj rečem. Zgleda, da sta doživela stik s paranormalnim. Po mojem mnenju se ti ni treba ničesar bati saj vam duhovi ne bodo naredili nič. Je pa seveda neprijetno in se človek ustraši.
Sta izključila vse dejavnike, ki bi utegnili povzročati hrup (lesena tle, glodavci, prepih....)?
Rad bi tudi videl sliko o kateri si govorila.
Če bo skupina, ki jo ustanavljam doživela ustanovitev, pa te seveda prosim za dovoljenje (oz. prosim lastnika hiše), da bi hišo preiskali.

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0