Skoči na vsebino

Ne vem če je to prava tema.. Prosim pa za odgovore

4 replies to this topic

#1 Vid Bahor

• Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 17 July 2010 - 02:50 PM

Kot vsako leto do zdj smo bli tudi letos na morju v Balah (Hrvaška). Z sestro sva se sprehajala po trdnjavi (blizu kampa je trdnjava iz prva ali druge svetovne vojne), v glavnem vstop tja gor je prepovedan ker se podira in je nevarno. Kot vsako leto sva se najprej odpravila v enega izmed rovov, čisto na levi strani ki je najbolj podrta, no torej splezama čez tiste ruševine in zlezema v rov. Čisto na koncu rova sva opazila na tleh nekaj belega in okroglega, ko sem prišel bližje sem ugotovil da je živalska lobanja. Ko je sestra to videla se je zelo prestrašila in hotela, da pobegnema nazaj v kamp in govorila je da sliši korake. No hitro sma se odpravila nazaj, pred trdnjavo sma zaslišala neke čudne glasove (ni bil avto ali kakšna žival), slišati je bilo kot kakšen velik kos blaga na vetru(upam da razumete)v glavnem pobegnila sma kakor hitro sma lahko. Zraven tega bom priložil sliko tistega kar sma našla v rovu in prosim da mi odgovorite kaj naj bi to pomenilo.
Objavljena slika

Lep pozdrav,

Vid

#2 saturn47

• Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 23 July 2010 - 11:45 AM

opazla sem da je okrog lobanje narisan nekakšna zvezda pa zgorele sveče..
možno da je kdo poskušal priklicati kakšne duhe al kaj takega :(
lepota je grdega začetek

#3 Alina

• Člani
  • 7 Objav:
  • Interests:ful me zanima klicanje duhov pa use kar je povezano z nadnaravnim pa to .. :D:D

Objavljeno 21 September 2010 - 06:55 PM

Preberi objavoVid Bahor, je 17 July 2010 - 02:50 PM, rekel:

Kot vsako leto do zdj smo bli tudi letos na morju v Balah (Hrvaška). Z sestro sva se sprehajala po trdnjavi (blizu kampa je trdnjava iz prva ali druge svetovne vojne), v glavnem vstop tja gor je prepovedan ker se podira in je nevarno. Kot vsako leto sva se najprej odpravila v enega izmed rovov, čisto na levi strani ki je najbolj podrta, no torej splezama čez tiste ruševine in zlezema v rov. Čisto na koncu rova sva opazila na tleh nekaj belega in okroglega, ko sem prišel bližje sem ugotovil da je živalska lobanja. Ko je sestra to videla se je zelo prestrašila in hotela, da pobegnema nazaj v kamp in govorila je da sliši korake. No hitro sma se odpravila nazaj, pred trdnjavo sma zaslišala neke čudne glasove (ni bil avto ali kakšna žival), slišati je bilo kot kakšen velik kos blaga na vetru(upam da razumete)v glavnem pobegnila sma kakor hitro sma lahko. Zraven tega bom priložil sliko tistega kar sma našla v rovu in prosim da mi odgovorite kaj naj bi to pomenilo.
Objavljena slika

Lep pozdrav,

Vid
pomoje je tut kdo kaj tk klical duhove al pa jo je sm ulovu pa pol pojedu hahahaha x) x) ne res .. akhm! >.< ( that was a joke ) sm to ko je neka zvezda okrog.. to je ja satanov znak? js ga nosim okol zapestja.. pač obesek.. 0o.. čudno.. koda bi kdo hoto ( slišalo se bo ČUDNO ) žrtvovat neko živau neki živega satanu >.< to so menda delali u starih časih ko so še usi verjeli u satana?

Sporočilo uredil(-a) Alina dne 21 September 2010 - 06:58 PM

#4 bizjak3

• Člani
  • 13 Objav:

Objavljeno 12 June 2011 - 08:08 PM

ubistvu se vidi da je bla na vsakem kraku ena sveča če bi jst to vidu u jami bi sigurno padu v nezavest sploh ker zadnje čase berem vse več člankov ki pišejo o duhovih in vse bolj verjamem in še to da imam že od malega občutek da me nekdo zasleduje vse še bolj potrduje sigurno je kdo klical duhove ker če bi kdo daroval žival bi blo celo okostje ne samo lobanja lahko pa so tudi kake čarovnice ali čarovniki črne magije naredili kak ritual ker se mi zdi da je ta zvezda tudi nek simbol za ritual. Sicer pa nevem uglavnem zares grozno :(
aja pa še neki kaj je tista luč pri lobanji je to od fleša al spet kaj ....

Sporočilo uredil(-a) bizjak3 dne 12 June 2011 - 08:09 PM

#5 Dario

• Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 13 June 2011 - 12:35 PM

Okoli je bil zarisan pentagram.

SIgurno je tu potekal en magični obred oz. je nekdo nekoga prekolnil. Pač živalska lobanja,pentagram...MAGIJA.

Verjetno sta kar hitro odšla od tam.

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0