Skoči na vsebino

Čuden dogodek

25 replies to this topic

#16 Ghost Hunter

Ghost Hunter
  • Člani
  • 16 Objav:

Objavljeno 24 January 2011 - 11:01 PM

Hja, nimaš kej. Zanimiva tale prva fotka (seveda tudi ostale z lepimi orbi). Objavljam povečavo tistega pojava za klopco. Zanimivo,....

Pripeta datoteka(e)

#17 Ghost Hunter

Ghost Hunter
  • Člani
  • 16 Objav:

Objavljeno 24 January 2011 - 11:03 PM

Imam pa nekako občutek, da so orbi nekako "povezani" oz. želijo nekaj sporočiti simpatični, rdečelaski, ki preveč kadi :(

#18 davko33

davko33
  • Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 17 April 2011 - 09:00 AM

ja ko bom pa js duh bom pa mojga sina pa vnuka zabavo:D          
samo je tema resna....  js sem enkrat jutro se mi zdi hodo dol po štengah pa sm proti moji sobi pogledo pa se je tko en v obliki vesolca malo manjši ko pa meter pokazo...
mislim da je bil privid toda I BELIVE IN GHOSTS pa mi grejo eni na živce ko te zejbavajo.... pravilen pogovor z duhom je pa tak:

AMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHASAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAKOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJ...

Sporočilo uredil(-a) davko33 dne 17 April 2011 - 09:01 AM

#19 r0m1n4

r0m1n4
  • Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 18 May 2011 - 10:37 PM

Opravičujem se za mojo odsotnost, ampak sem bila tako zaposlena, da sem čisto pozabila čekirat forum... Ghost Hunter, s tisto slikco si mi dal misliti... Tudi sama sem se poglobila v tisto sliko in ugotovila še nekaj zanimivega...namreč, približek orbite (prilagam slikico)... Če natančneje pogledaš, lahko vidiš obraz ženske oz mlajšega dekleta...Nevem zakaj, ampak me nekako vleče, da bi se na tisto parcelo odpravili z Ouiji tablo in malo pokukali kaj se dogaja tam... Ker ugotavljam da nisem edina ki so se ji na tisti parceli dogajale zlo zlo čudne stvari... Nevem če sm že pravila, ampak, takrat za 1.maj lansko leto, ko so bile te slikice posnete, se je moj očim kr pošteno napil... No, njegov avto, vreden okoli 40k EUR, vedno delal brezhibno, nikoli nobenih okvar itd itd... Tisto noč, ko se je hotel odpeljati pijan domou, avto ni vžgal, radio se je vklapljal in izklapljal, tako da sklepam, da ga nekaj prau ni pustilo domou... Zanimiva zadeva...

Evo še slikica

http://www.shrani.si...O16/img0030.jpg

Še ostale slikice malo pregledam, pa mogoče še kaj zanimivega ugotovim...
Aja pa še to...Kolega moram prositi za amaterski posnetek, ki je bil posnet v njihovi hiši (stoji takoj zraven pokopališča), na katerem je zelo dobro viden duh ženske, ki se sprehaja po sobi, nato se spremeni v orbito in pri vratih izgine... Družina sklepa, da je bila to njegova babica, ker se je namreč v sobi ustavljala pri njenih stvareh in pri stvareh, ki jih je kot živa oboževala...

Toliko od mene trenutno :(

#20 T-100

T-100
  • Člani
  • 39 Objav:

Objavljeno 05 July 2011 - 01:45 PM

Zanimivo :(

#21 _CruX_

_CruX_
  • Člani
  • 39 Objav:

Objavljeno 19 December 2011 - 11:25 PM

Slike prosim :) :)

#22 Dina

Dina
  • Člani
  • 26 Objav:

Objavljeno 06 January 2012 - 06:42 AM

Hej. Ammm mogoče to ne spada sem samo zanima me kaj pomeni če pes ponoči laja pa se noče umiriti (pri odprtem oknu).

#23 Ožbi Sonjak

Ožbi Sonjak
  • Člani
  • 35 Objav:

Objavljeno 21 January 2012 - 08:05 PM

hh je pa z sliso mogoce kak kamencek kje pa začne lajat. al pa slisi kako srno al pa kar kol :D

#24 Dina

Dina
  • Člani
  • 26 Objav:

Objavljeno 22 January 2012 - 10:52 AM

Mhmm.. Nevem če je blo glih to ker mi je sošolka  rekla da je blo čisto tiho.  (pri njej je to blo ne pri meni).  Sploh pa kolikor jaz vem nene se tak hitro prestraši takrat pa je čisto ponorel. !

#25 Xeon

Xeon
  • Člani
  • 20 Objav:

Objavljeno 23 January 2012 - 10:12 AM

Premikanje predmetov je ponavadi posledica prisotnosti entitete, entiteta je v bistvu nefizična energija ki se hrani z človeško energijo in na podlagi le te, premika predmete. Ponavadi so prisotne lahko rečem skoraj vedno pri samem klicanju duhov, pravi duh pa dvomim, da se prikaže, saj se enostavno nimajo časa ukvarjat z našimi "forami", ravnotako so zelo zaposleni, kot mi tu na zemlji, tako, da se ne bo ukvarjala z nekom. Majhna verjetnost je, da pridemo samo z tistim v kontakt, ki imajo težave z odpuščanjem, nerešenih nalogah ali pa so zelo odvisni od nečesa, samo taki potrebujejo pomoč, da gredo v onostranstvo.
lp

#26 Xeon

Xeon
  • Člani
  • 20 Objav:

Objavljeno 23 January 2012 - 10:26 AM

Tako, da močno dvomim, da bi lahko sam duh premikal predmete... ne vem, potem bi moral obvladati telekinezo. To je pa zelo težka stvar in rabiš dosti vaje, že samo nitko je težko premakniti z močjo naših misli, se pa da! kaj šele kozarec! lp

Sporočilo uredil(-a) Xeon dne 23 January 2012 - 10:27 AM

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0