Skoči na vsebino

duh?

3 replies to this topic

#1 unleashed

unleashed
  • Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 25 June 2010 - 12:17 AM

Lp

Sem nov na forumu imam pa eno vprasanje... Navdušujejo me stare hiše in gradovi ter raziskovanje in fotografiranje le teh. Pred nekaj časa sem bil v eni hiši oz bol gradu in fotografiral vse povprek v upanju da bodo kakšne vredu slike nastale ,ker je bila tema in se mi malo mudilo(kolega cakal odzunaj) vse je bilo vredu naredil cez 400 fotografij in drug dan ko sem pregledoval slike našel eno ki me je malo pritegnila, ker je gor vsaj meni se zdi da zgleda kot neki duh(skoraj razločno se mi zdi da vidim obraz) ceprau v njih najbol ne verjamem. Vsakomur ko sem pokazal to sliko  vsi so rekli  da se to meni zdi , tako da nekaj časa nisem temu vec posveačal pozornosti dokler nisem  našeu tega foruma  in tako me zanima še vaše mnenje ce bi res lahko bilo kaj na tem ali je le plod moje domišlije oz kakšnega odseva... prva fotografija je original druga pa malo potemnjena in označena to kar se meni zdi.

Objavljena slika

Objavljena slika

#2 chandi

chandi
  • Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 25 June 2010 - 08:45 AM

No men osebno se tole zdi samo odsev.. kar se pa tistega obraza tiče, na prvi fotki ga nisem vidla, šele na drugi, ko si ga označu, sm ga. To je nekak podobn kot če v oblake pogledaš..nekaj časa gledaš, lahko vidiš veliko različnih obrazov :( na take fotke se ne zanašaj preveč.. lahko hitro zavedejo..preverjeno  :unsure: Če misliš da v tisti hiši straši, ti priporočam da rajše s snemalnikom poskusiš dobit kak evp  :blink:

#3 saturn47

saturn47
  • Člani
  • 173 Objav:

Objavljeno 25 June 2010 - 01:14 PM

meni se bolj ono zdi kot obraz, ki jeoznačeno kot, da je telo...
lepota je grdega začetek

#4 unleashed

unleashed
  • Člani
  • 2 Objav:

Objavljeno 28 June 2010 - 01:20 AM

Sej verjetno je res samo odsev  ceprau sem med slikanjem ugaseval maglitko da je bila cisto tema je vseeno flash svoje nardiu. Drugace pa me je pri tej sliki naibol to presenetlo ker nisem dolgo v njo gledal ko sem seu prvic na hitro skozi vse slike sem takoj to zagledal in me je malo presenetlo  :( , in pa tudi na vseh ostalih slikah ni nikjer takega odseva ceprau sem tudi  slikal v plosčice tako da neem. Bi blo pa zanimovo it kdaj slikat z kakšno infrardečo ali toplotno kamero:D

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0