Čudna naključja...
Started by Shaggx, May 14 2010 06:38 PM
15 replies to this topic
Objavljeno 14 May 2010 - 06:38 PM
pomladni majski večer... utrujenost... dolga vožnja z vlakom... lepe zelene lučke na nebu... sprva se nisem zavedal kaj gledam in sem se še delal norca iz tistih ki so mi govorili da je NLP v zraku,,,, karsneje v postelji em razmišljal da je bil tisto res nlp lepa zelena stvarca.... POL LETA KASNEJEDecember.. megla... noč... sprehod z psičko... navajen sem pozdravljati ljudi saj me pozna veliko ljudi... 2 strani od roba pokopališa vidim žensko, še danes bi jo lahko prepoznal na cesti...
lepo pozdravm se obrnem in pogledam na psa pa še enkrat žensko in an njenem mestu je stal črn križ... vs elepo in prav nič kaj ni blo, do naslednjega tedna....
sedim pred učilnico in gledam slike na fonu... bil se sam na hodniku, nog nisem premikal torba ki je ležala cca 50cm pred mano se začne sama premikat čeprav sem 10000% da je nisem premaknil...
... čez 1 teden imam nove leče, pa mi točno v tisti učilnici sošolec me pogleda in mu gre na bruhanje, komaj komaj mi pove da mi tečejo krvave solze... smešno pri tem pa je , da je nekdo v šali napisal meni be cursed ker sem g prehitel v eni stvari pač... in ta vikend iz sobote na nedeljo sem se ponoči zbudil, slišal dihanje in tudi občutil sapo, hkrati pa slišal škripanje vrat v kleti, tam je bila samo psička, ki pa ne zna odpirai vrat poleg teg aje pa še bila zagrajena... od teh dogokov naprej imam probleme z razpoloženjem, torej depresija večinoma...
če koga zanima lahko prilepim skico kako so tiste luči izgledale
lepo pozdravm se obrnem in pogledam na psa pa še enkrat žensko in an njenem mestu je stal črn križ... vs elepo in prav nič kaj ni blo, do naslednjega tedna....
sedim pred učilnico in gledam slike na fonu... bil se sam na hodniku, nog nisem premikal torba ki je ležala cca 50cm pred mano se začne sama premikat čeprav sem 10000% da je nisem premaknil...
... čez 1 teden imam nove leče, pa mi točno v tisti učilnici sošolec me pogleda in mu gre na bruhanje, komaj komaj mi pove da mi tečejo krvave solze... smešno pri tem pa je , da je nekdo v šali napisal meni be cursed ker sem g prehitel v eni stvari pač... in ta vikend iz sobote na nedeljo sem se ponoči zbudil, slišal dihanje in tudi občutil sapo, hkrati pa slišal škripanje vrat v kleti, tam je bila samo psička, ki pa ne zna odpirai vrat poleg teg aje pa še bila zagrajena... od teh dogokov naprej imam probleme z razpoloženjem, torej depresija večinoma...
če koga zanima lahko prilepim skico kako so tiste luči izgledale
Sm kar sm, nbom se pretvarju... pun kurac mam usega okol mene, k nben ne zna bit unikatn več
Objavljeno 21 February 2011 - 07:10 PM
ma ja... sj sm postal paranoničn za vsako stvar.... prividi nonstop... nekak sm se privadu tega... sam na srečo pa nism opazu česa takšnega kot v prvem postu ali slišal....
sedaj se pojavlja v obliki da kao zvoni telefon, vhodni zvonec, glasba čeprav je ni...
sedaj se pojavlja v obliki da kao zvoni telefon, vhodni zvonec, glasba čeprav je ni...
Sm kar sm, nbom se pretvarju... pun kurac mam usega okol mene, k nben ne zna bit unikatn več
Objavljeno 25 February 2011 - 09:11 PM
Kdo ti je napisal be cursed? Če te ma že na psihi bi ti priporočo da meditiraš in se probaš skoncetrirat na tisti papir na kerem je tisto pisalo in si predstavlaj kak bi bilo če nebi bilo tistega listka, nato pa tisti moment v življenju nadomestiš z nečim lepim- pač v glavi vidiš film in pride do tistega listka- nato tisti listek in vse z njim povezano- posledice nadomestiš z...recimo z nečim zelo pozitivnim IN naštimaš z tem pozitivnim tako da bo iz ljubezni. MIslim da nebi smelo biti problema. Probaj! Piši ! Uspi !
Objavljeno 16 April 2011 - 05:42 AM
ej to je pa nehi zlo hudga vem da me ne poznaš sam je to nevarn kaj si napisu demon te išče če vrjamš al pa ne si mu neki v prejšnem življenju naredu pa ti zdej demon vrača, če ga hočš odgnat mi povej pa ti povem kako.men se je neki podobnega zgodil sam moj je biu demon in ga je dobr duh nekak po domač povedan zaklou....
Objavljeno 03 August 2011 - 05:51 PM
annalovelife, je 16 April 2011 - 05:42 AM, rekel:
ej to je pa nehi zlo hudga vem da me ne poznaš sam je to nevarn kaj si napisu demon te išče če vrjamš al pa ne si mu neki v prejšnem življenju naredu pa ti zdej demon vrača, če ga hočš odgnat mi povej pa ti povem kako.men se je neki podobnega zgodil sam moj je biu demon in ga je dobr duh nekak po domač povedan zaklou....
Sicer se je vse obrnilo na bolje. A, mislš, da se je pr men isto zgodl?
Dario je rekel:
Kdo ti je napisal be cursed? Če te ma že na psihi bi ti priporočo da meditiraš in se probaš skoncetrirat na tisti papir na kerem je tisto pisalo in si predstavlaj kak bi bilo če nebi bilo tistega listka, nato pa tisti moment v življenju nadomestiš z nečim lepim- pač v glavi vidiš film in pride do tistega listka- nato tisti listek in vse z njim povezano- posledice nadomestiš z...recimo z nečim zelo pozitivnim IN naštimaš z tem pozitivnim tako da bo iz ljubezni. MIslim da nebi smelo biti problema. Probaj! Piši ! Uspi !
Objavljeno 06 August 2011 - 06:26 PM
Shaggx, je 21 February 2011 - 07:10 PM, rekel:
ma ja... sj sm postal paranoničn za vsako stvar.... prividi nonstop... nekak sm se privadu tega... sam na srečo pa nism opazu česa takšnega kot v prvem postu ali slišal....
Nekaj podobnega tukaj !
Okoli mene so glasovi v tišini...Čudno v PM .
Vedno po čemer takem sem čisto razpičkan in čemeren .
Ampak v mojem primeru je to posledica mojega zanimanja za demonoligijo in kontakta z njimi ALI pa zaradi magije s katero sem se ukvarjal kar nekaj časa.
MOrem pa povedati da mi ni nikoli bilo nič ko je šlo za magijo. Enkrat je sicer prišel hudič po mojo dušo- KAO moraš prodat dušo hudiču da lahko delaš z magijo. Vendar sem dan pred tistim svojo dušo poslal vstran ker sem slutil da bo nekaj takega.
Da ne zaidem s teme.
Najbolj me čudi, da so v bližini nimfe in duhovi.
Pred nekaj dnevi sem dobil sporočilo med izletom po astrali:Sunday 5 AM Bridge.
Torej grem v Nedeljo ob 5ih na most pa da vidim kaj bo.
Ni me strah teh reči vendar je grozno ko vidiš kakšne simbole in podobe oz obrise v gozdu...
LP
Zaenkrat še živ Dario
Objavljeno 22 August 2011 - 11:59 PM
NImfe so bolj ali manj mitološka bitja-ženske, ki lahko spreminjajo podobo in zapeljujejo moške do seksa z njimi,ko končaš pa ti spijejo kri.
"Dejstvo": Če gre moški v divjino zaradi seksa bo našel nimfo, ki ga bo zapeljala in ubila !
Sam jih nisem videl, sem pa slišal nekaj podobnega in čutil njihovo bližino.
Morem pa povedati, da so te težave sedaj odpravljene.
Izlet po astrali-Astralna projekcija-kjer sem iskal svoje mesto...zato sem poimenoval izlet-na koncu sem si naredil svoje mesto,ki sem ga potem zapustil.
Pač nekje po 5ih minutah sem slišal nek glas, ki mi je podal tisto sporočilo.
Pa nisem šel nikamor, ker je bilo prerano in nisem glih bil pripravljen- ne morem reči, da mi je žal.
LP !
Opiši videnje NLP-ja
"Dejstvo": Če gre moški v divjino zaradi seksa bo našel nimfo, ki ga bo zapeljala in ubila !
Sam jih nisem videl, sem pa slišal nekaj podobnega in čutil njihovo bližino.
Morem pa povedati, da so te težave sedaj odpravljene.
Izlet po astrali-Astralna projekcija-kjer sem iskal svoje mesto...zato sem poimenoval izlet-na koncu sem si naredil svoje mesto,ki sem ga potem zapustil.
Pač nekje po 5ih minutah sem slišal nek glas, ki mi je podal tisto sporočilo.
Pa nisem šel nikamor, ker je bilo prerano in nisem glih bil pripravljen- ne morem reči, da mi je žal.
LP !
Opiši videnje NLP-ja
Objavljeno 25 September 2011 - 08:16 AM
3 Fluorescentno zeleno luči... sicer malo temnejša kot običajna fluorescentna zelena.... bile so kot tiste klasične bele za na strop, vendar upognjene da so skupaj tvorile na treh mestih prekinjen krog
Objavljeno 25 September 2011 - 06:57 PM
Nekaj se dogaja po svetu !
Vsak dan nekdo nekje poroča o čudnih oblakih, svetlobah in ostalih videnjih. Tudi sam se nedolgo nazaj gledal oblake in videl črke, obraze ter lepoto oblakov nasploh. To je bilo na levi strani neba , ker nisem gledal na desno stran neba sem bil zelo v čudni volji, ko sem pogledal na desno stran neba in videl tisti masoven siv oblak, ki se je razprostiral prek 1/2 desnega dela neba in bil dolg prek celega neba... Na koncu sem pogledal še na sredino in uvidel podobo Baphometa, kar se mi je zdelo kot obvestilo, da naj zadržim svojo vero in naj ostanem miren.
Veliko je podobnih stvari z vseh koncev sveta.
LP!
Mnenja...
Vsak dan nekdo nekje poroča o čudnih oblakih, svetlobah in ostalih videnjih. Tudi sam se nedolgo nazaj gledal oblake in videl črke, obraze ter lepoto oblakov nasploh. To je bilo na levi strani neba , ker nisem gledal na desno stran neba sem bil zelo v čudni volji, ko sem pogledal na desno stran neba in videl tisti masoven siv oblak, ki se je razprostiral prek 1/2 desnega dela neba in bil dolg prek celega neba... Na koncu sem pogledal še na sredino in uvidel podobo Baphometa, kar se mi je zdelo kot obvestilo, da naj zadržim svojo vero in naj ostanem miren.
Veliko je podobnih stvari z vseh koncev sveta.
LP!
Mnenja...
Objavljeno 03 October 2011 - 01:29 PM
meni so tile oblaki čisto običajni... jih večkrat opazujem in tudi fotografiram... prav tako sončne vzhode/zahode
to so pa čudeži
in sicer čudeži narave
glede znamenja ki si ga omenil pa nebom rekel ničesar ker sem ateist
to so pa čudeži
in sicer čudeži narave
glede znamenja ki si ga omenil pa nebom rekel ničesar ker sem ateist
Odgovori

1 članov prebira to temo
Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0