Skoči na vsebino

SONCE in neznani objekti

6 replies to this topic

#1 Hot_head

• Člani
  • 312 Objav:
  • Interests:Duhovi NLP

Objavljeno 28 January 2010 - 01:04 PM

Link
Učeraj sem brskal po internetu pa sem opazu zelo zanimivo dejstvo

slika

Pa me zanima vaše mnenje
Samo za primerjavo tale kuglica je velikosti zemlje

Sporočilo uredil(-a) Hot_head dne 28 January 2010 - 01:05 PM

#2 MAVERICK

• Člani
  • 12 Objav:

Objavljeno 12 February 2010 - 06:22 AM

Preberi objavoHot_head, je 28 January 2010 - 01:04 PM, rekel:

Link
Učeraj sem brskal po internetu pa sem opazu zelo zanimivo dejstvo

slika

Pa me zanima vaše mnenje
Samo za primerjavo tale kuglica je velikosti zemlje

Po mojem je to Venera:), če je res v velikosti Zemlje.
I have a need, the need for speed! MAVERICK over and out...
Objavljena slika

#3 top sicret

• Člani
  • 138 Objav:

Objavljeno 28 August 2010 - 05:02 AM

Pa ja da ni naše Sonce že začelo goltat planete?! :( Ta kroglica bi bila lahko karkoli saj na posnetku je videti da se objekt spretno izmika gravitaciji sonca. To bi lahko bil Asteroid ali pa matično ladjevje ene od civilizacij življenja iz prostranega vesolja. Spomnite se govoric, ki krožijo po netu in od vse povsod se sliši kaj se bo zgodilo leta 2012!. Na voljo sta nam dva možna dogotka a le eden se bo uresničil, pad asteroida ali invazija nekoga tretjega, zaradi česar bo dogodek združil sprte strani na zemlji v boju proti temu tretjemu ,ki prihaja iz prostranega vesolja a Zemlja bo nemočna in bo izgubila bitko.

#4 Hot_head

• Člani
  • 312 Objav:

Objavljeno 28 August 2010 - 08:58 AM

Preberi objavotop sicret, je 28 August 2010 - 05:02 AM, rekel:

Pa ja da ni naše Sonce že začelo goltat planete?! :( Ta kroglica bi bila lahko karkoli saj na posnetku je videti da se objekt spretno izmika gravitaciji sonca. To bi lahko bil Asteroid ali pa matično ladjevje ene od civilizacij življenja iz prostranega vesolja. Spomnite se govoric, ki krožijo po netu in od vse povsod se sliši kaj se bo zgodilo leta 2012!. Na voljo sta nam dva možna dogotka a le eden se bo uresničil, pad asteroida ali invazija nekoga tretjega, zaradi česar bo dogodek združil sprte strani na zemlji v boju proti temu tretjemu ,ki prihaja iz prostranega vesolja a Zemlja bo nemočna in bo izgubila bitko.

A lahko malo več poveš o tem kako naj bi nas napadli pa kje si to slišal?
Ker jest sem namreč zasledu da naj bi prestopili v višji frekvenco!

#5 top sicret

• Člani
  • 138 Objav:

Objavljeno 29 August 2010 - 08:57 PM

Preberi objavoHot_head, je 28 August 2010 - 08:58 AM, rekel:

A lahko malo več poveš o tem kako naj bi nas napadli pa kje si to slišal?
Ker jest sem namreč zasledu da naj bi prestopili v višji frekvenco!
Na netu se vse najde+ zaupni viri o katerih pa raje nebi kajti vlada U.S.A.& C.I.A. bi naredila vse da bi nas utišala -(Izvedba grožnje določenim virom iz U.S.A. ter njihov odstop iz funkcij C.I.A. bi prišla celo v slovenijo ter izvedla aretacijo določenih kajti tudi v Sloveniji so bili videni črni neoznačeni helikopterji) V bistvu nas ne bodo napadli z orožjem to bo bolj psihološka vojna saj, ko se bodo pojavili na nebu u.f.o. v velikem številu bodo ljudje na zemlji ponoreli od strahu. Nastala bo svetovna panika vrstili se bodo samomori umori itd že sedaj skregano ljudstvo bo stopilo skupaj proti nevarnosti od zgoraj vlada U.S.A. že sedaj izvaja priprave na novi svetovni red, ki bo obblažil posledice (PRIMER PRIPRAV SVETOVNA KRIZA).Vendar bomo z vsemi razpoložljivimi sredstvi nemočni in bomo izgubili bitko. Rasa novih generacij človeka, ki bo zavladala svetu ( NORDIJCI ali BLONDINCI) višja frekvenca to, kar si slišal se nanaša na nordijce in ne na nas bo pa nekaj naših korenin ostalo naloga nordijcev bo križanje naše vrste z njimi zaradi njihove popolne prilagoditve na že tako načeto podnebje in na vremenshe pojave ki so vse bol exstremni.

#6 Hot_head

• Člani
  • 312 Objav:

Objavljeno 06 November 2010 - 11:40 AM

Preberi objavotop sicret, je 29 August 2010 - 08:57 PM, rekel:

Na netu se vse najde+ zaupni viri o katerih pa raje nebi kajti vlada U.S.A.& C.I.A. bi naredila vse da bi nas utišala -(Izvedba grožnje določenim virom iz U.S.A. ter njihov odstop iz funkcij C.I.A. bi prišla celo v slovenijo ter izvedla aretacijo določenih kajti tudi v Sloveniji so bili videni črni neoznačeni helikopterji) V bistvu nas ne bodo napadli z orožjem to bo bolj psihološka vojna saj, ko se bodo pojavili na nebu u.f.o. v velikem številu bodo ljudje na zemlji ponoreli od strahu. Nastala bo svetovna panika vrstili se bodo samomori umori itd že sedaj skregano ljudstvo bo stopilo skupaj proti nevarnosti od zgoraj vlada U.S.A. že sedaj izvaja priprave na novi svetovni red, ki bo obblažil posledice (PRIMER PRIPRAV SVETOVNA KRIZA).Vendar bomo z vsemi razpoložljivimi sredstvi nemočni in bomo izgubili bitko. Rasa novih generacij človeka, ki bo zavladala svetu ( NORDIJCI ali BLONDINCI) višja frekvenca to, kar si slišal se nanaša na nordijce in ne na nas bo pa nekaj naših korenin ostalo naloga nordijcev bo križanje naše vrste z njimi zaradi njihove popolne prilagoditve na že tako načeto podnebje in na vremenshe pojave ki so vse bol exstremni.
Najdu sem zanimiv forum o teh zadeva in še kej.Vsako dnevni udate če koga zanima
http://x-kanal.lefora.com/

#7 top sicret

• Člani
  • 138 Objav:

Objavljeno 07 November 2010 - 03:54 PM

Preberi objavoHot_head, je 06 November 2010 - 11:40 AM, rekel:

Najdu sem zanimiv forum o teh zadeva in še kej.Vsako dnevni udate če koga zanima
http://x-kanal.lefora.com/
No evo brskanje po netu te bo pripeljalo neposredno do virov, ki so zaupni nekateri so še vedno zaposleni v Dulce base, U.S. Army in tistih kateri delajo na mnogih tajnih projektih kateri se ne strinjajo s tem da morajo molčati.
To stran poznam in če si še kaj drugega našel si zagotovo blizu virom katere poznam tudi sam, vendar pazljivo pri vnašanju tistih podatkov vira katateri so pomembni za raskritje vira kateri so uporabni za C.I.A. in mnoge druge tajne O.R.G.. Ko pregledujejo te strani se držijo za glavo saj jih popade vročina, ko vidijo kako blizu smo resnici,
recimo Facebook katerega uporabljaš zagotovo tudi ti jaz in mnogi drugi zagovorniki U.F.O. teorije. Partner Facebooka je tudi C.I.A.
Na Facebooku sem dal nekaj slik, ki sem jih sam izdelal na podlagi resničnih slik njihovih zametkov na teh slikah je mnogo resničnih podatkov, ki ne bi smeli priti v javnost zato da jih mal zdražm ko bodo po tiho pregledovali moj Facebook račun. Veliko lahko izveš tudi tukaj oglej si v temi DOGODEK V ROSWELL-u in drugih sorodnih temah saj se vrtim izkljušno po teh temah in le redko zaidem.

Odgovori

1 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 1, Anonimnih uporabnikov: 0