Skoči na vsebino

DUHOVI NASELJENI V HIŠAH

1 reply to this topic

#1 musa

musa
  • Člani
  • 7 Objav:

Objavljeno 01 January 2010 - 01:47 PM

to sploh ni važno jst duhov še nism klicala ampak ko je umrl starata se je vse začelo vsak dan sm jokala saj sm slišala njegov glas znjem sm se pogovarjala
nism pa ga mogla videti
čutila sm ga
še zdaj se mi dostihrat dogaja da slišim ta glas
moja staramama je umrla šepredn sm se rodila zdaj slišim tudi njen glas no takrat sm ga
dogajajo se mi pa zelo čudne stvari doma nikakor nemorem biti sama
vs čs videvam sence :blink: :o  
slišim glasove
slišim hojo po stopnicah in ropotanje na podstrešju
zdajle se gledam po telesu bi mi gdo znav razložiti ugrize bolečine ali rdeče lise ki jih dubivam pravzaprav sm že čisto modra toliko imam modric
pred enim tednom
mi je iz roke začela teči kri zdaj je že čisto uredu
samo še hrasto imam :( strah me je ko ps kaj se dogja :unsure:

#2 Xeon

Xeon
  • Člani
  • 20 Objav:

Objavljeno 02 January 2010 - 10:34 PM

hej!

Predvidevam, da ti je želel stari ata nekaj sporočiti, zdaj kaj ne vem. na kratko: ko človek umre, gre duša lahko naravnost "domov" v svetlobo (če mu seveda ne preprečuje pot "domov" še kakšna druga duša oz. duh iz določenih razlogov, no tukaj nism prepričan če imam prav), lahko pa tudi ostane na zemeljski ravni zaradi določenih stvari, kot so nedokončani posli, določeni strahovi,skrbi, morajo nekaj sporočiti in podobno... No v tem primeru se mi zdi, da ti hoče nekaj sporočiti. Mi je pa nekaj čudnega... Čudno mi je, da imaš ugrize,rdeče lise, ker ne vem zakaj bi ti to naredil stari ata ali pa stara mama... Mogoče je tukaj še tretja oseba vmešana ali več (duh) Treba je tudi preverit če ni mogoče poltergeist vmešan zraven.
Malce še opiši, priporočam pa da si najdeš kakšnega medija oz nekoga ki se s tem profesionalno ukvarja. V glavnem mogoče se gre tukaj le za neko sporočilo oz. nekaj kar ga/jo ovira pred odhodom v svetlobo(dom)
LP

Sporočilo uredil(-a) Xeon dne 02 January 2010 - 10:35 PM

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0