lp, sem med novimi tuki gor na tej strani prej sem samo bral take in podobne stvari in v marsikaj nism verjel ampak mislim da zdaj verjamem
No uglavnem pred 4 dnevi sem se vrnil iz maturanca iz Španije...med potjo tja in prva 2 dni je use potekalo normalno vse do 3 noči preden smo se z parimi sošolci odpravili proti diskoteki...2 sošolca ki sta mi bila cimra sta odšla v sosedno sobo pit jaz pa sem skočil pod tuš...spomnim se ko sem stopil izpod tuša se oblekel in stopil ven iz kopalnice...na videz je vse delovalo normalno ko sem se obrnil pa je žarnica na hodniku začela utripat

...stopu sem do šalterja in luč prvo ugasnil nato pa ponovno prižgal in luč je svetla v nulo...dober mislu sem da je kje kratek stik al pa da ni bil šalter čist užgan ampak si nism belu glave...zjutri use uredu dokler spet ni pršu večer...uredu mi gremo ven žurka na pouno, jaz pa še en sošolc se grema umes spreoblečt v hotel on gre v svojo sobo jaz pa v svojo... se preoblečem hočem že it iz sobe ko se kar enkrat vžge klima( in to na gretje 35°C)

... takrat sem se pa res skor usrau ker pa je ventilator zaropotal mal bol, sj vete stara klima ponavadi skoz laufa itak da je znucano use

...jaz to povem onmu sošolcu on se mi smeji jaz pa u skrbeh ka če je duh u sobi, nekako sem pozabu na to in šel naprej žurat...nasrečo se to ni več dogajalo ampak tisto s klimo mi je pa dobesedno požrlo jajce
Ne vem, mogoče je kriva tudi pijača in malo manj spanca ampak sem prepričan da kaj takega ne more biti od tega
Kaj menite pa vi na to?