Skoči na vsebino

Krogla

5 replies to this topic

#1 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 10 July 2009 - 06:00 PM

Krogla - čista perfekcija.
Kakor je spodaj, tako je zgoraj. Kot je levo - je tudi desno. Kakor je znotraj, tako je zunaj.
Bi kdo želel kaj debatirati o tem?

#2 Dario

Dario
  • Člani
  • 788 Objav:

Objavljeno 11 July 2009 - 12:36 PM

nvem kaj naj odpišem, ker nevem kaj si sploh hotela, da pišemo. Vsekakor je zelo zanimivo telo, ima 1 ploskev itd. popolna... najprej napiši svoje mnenje, da bomo vedli kje smo :lol:

PS: pozdravljena, lepo da si prišla nazaj

#3 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 12 July 2009 - 03:43 PM

krogla - sonce. jaz sem videl v mislih tako zlato napol hrapavo napol gladko sfero. kot v onem filmu če se kdo spomni. hm. kaj pa se vse da debatirati v krogli? Meni se zdi da je to taka vesoljna oblika da je povsod prisotna. planeti, zvezde, kamni, mogoče je vesolje okroglo, čeprav je neskončno. mogoče je pa ravno zato neskončno ker se na drugi strani stika z začetkom in tako ne moreš določiti meja. ok... že malce izven teme. nirti ojla. napiši kaj več. se mi zdi da se za tem skriva neka globlja izkušnja? :lol:
l.p.

#4 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 12 July 2009 - 05:33 PM

zelo blizu. kakor je na nebu, tako je na zemlji. kakor je v človeku, tako je okoli njega.
imaš prav. nadvse zanimiva izkušnja.
bila sem v bosni, na "piramidah".
niso me toliko fascinirale bloki in podobne reči, ampak krogla.
našli so jih že skoraj po vseh kontinentih.
kaj nam sporočajo?
morda že stoletja capkamo na mestu, iščemo na nepravih mestih?
resnica pa nam je ves čas pred nosom. resnica o nas, kdo smo in kam gremo.

se mi je pa zgodila na piramidah zanimiva reč. že par mesecev sem imela na členkih prstov na rokah globoke rane, ki se niso hotele zaceliti z nobeno mažo ali kemijo. dva dni po obisku piramid so izginile.
gor na eno od piramid greš po strmih stopnicah, blatnih in lesenih, zelo so strme, bolj ko se bližaš koncu, manj te bolijo noge, hecno. stopnic je enih sto in že na polovici sem mislila, da mi bodo tačke odpadle. ej, na vrhu pa čista simfonija miru in čudovite energije. kot da čas stoji. lahko bi bila gor brezkončno dolgo, nisem bila ne utrujena, ne lačna, ne žejna, že dolgo se nisem počutila tako odlično, fizično in duševno. kot da najdeš stik s svojim bistvom, si eno sam s seboj. in ta odličen občutek se vedno povrne tudi sedaj, če samo malce pomeditiram, da sem tam, na piramidi.

#5 Azmond

Azmond
  • Člani
  • 1045 Objav:

Objavljeno 12 July 2009 - 09:06 PM

hm smešno. nedolgo nazaj sem na delovnem mestu bral revijo ki sicer nima veze z takimi in drugačnimi fenomeni in nenavadnimi dogodki, a so bile notri omenjene krogle. tiste masivne iz kamna, povsem pravilmne oblike, katerih izvor ne morejo potrditi. res jih odkrivajo že skoraj povsed in mislim da v točno tem primeru je to najdišče nekje na hrvaškem v neki vasici. ko sem bral tvoj post sem se spomnil na te krogle, pa se mi vseeno ni zdelo da bi to omenil.
kar pa se tiče piramid.. hm, ja  saj veš kako pravijo da je pravzaprav tudi v sami piramidi neka taka energija. naprimer da te ohranja pri življenju(telo) in obnavlja ali nekaj takega. Zanimivo pa je da si ti omenila da se čuti to energijo tudi zunaj. je pa logično. piramida je tudi nek vesoljni simbol oz vsaj trikotnik, in moč se zbira v točki na vrhu. zanimiva izkušnja. hej povej, tvoj nevidni spremljevalec je še vedno ob tebi?

#6 nirti

nirti
  • Člani
  • 1280 Objav:

Objavljeno 09 October 2009 - 05:20 PM

ker je čas relativna zadeva, odgovarjam zdaj, vmes sem morala še žehto zlikat :lol:
naknadno sem kontaktirala o tej zadevi na piramidi sunca enega strokovnjaka in pravi, da je več ljudi potrdilo to mesto kot izjemno polno energije. res komaj čakam, da grem ponovno tja, sam grem za cel teden naslednje leto spomladi. razgnalo me bo od radovednosti koliko bodo do takrat že odkopali. sicer pa mislim, da beseda piramida ni ravno pravi izraz. jebi ga, smo si ga pač izmislili ljudje za nekaj špičastega, ki gleda proti nebu :D

ljudje si nasploh izmišljamo čudne izraze. recimo vzemimo za primer besedo RAK. simpatična živalca ali smrtna bolezen?! če bi zdravnik rekel pacientu, čujte, vaše celice malo noro rasejo, bi pacient šel domov pomirjen z mislijo, kak dohtar šalabjzerski, pa bi še nekaj časa lepo prijetno živel. če mu pa dohtar reče, čujte, mate raka, pa gre človek domov in prav kmalu izdihne v groznih mukah, zafiksan, zmrcvarjen psihično in fizično. hja, čudni smo ljudje, kaj ne. vse je odvisno od tega s katere strani na zadevo gledamo.

če kdo hoče tam videti piramide, naj jih vidi, do tega ima vso pravico. če hoče videti kar neki kup zemlje in kamnenja, tudi prav. meni je bilo tam krasno, čudovito mesto.

azmond, kar se pa tiče mojega spremljevalca. ko ga rabim je tu. in malokdaj ga rabim. sem močna in odločna. v zadnjem letu sem izjemno napredovala v razmišljanju, načelih, ciljih in tudi v mojih eksperimentih z energijo.

Odgovori

0 članov prebira to temo

Članov: 0, Gostov: 0, Anonimnih uporabnikov: 0